08. jul. 2021

Ledig stilling : Driftsoperatør kontrollrom

Ledig nyopprettet stilling som Driftsoperatør. Vi bistår i dag kunder med overvåkning og drift av anlegg, og skal profesjonalisere denne tjenesten ytterligere gjennom en ny-opprettet Driftssentral.

Stillingen skal ivareta en nyopprettet funksjon med ansvar for drift og overvåkning av membranrenseanlegg ute hos kunder. Anleggene kan være utleid eller solgt, og AkvaFresh har service- og supportavtaler der vi via fjernovervåkning har kontroll på driften av anleggene, som er plassert i inn- og utland. Alt tilpasses den enkelte kundes behov for bistand. Det er naturlig med jevne besøk "on site".

Målet er best mulig drift, med alle tilhørende parameter som levert vannkvalitet, vannkjemi, vaskeprosedyrer, endringer og tilpasninger til årstidsvariasjoner og kundens endrede behov. Jobben krever forståelse av fluidmekanikk, instrumentering, pumper, filtreringsutstyr, automasjon/programmering, kjemi og biologi samt membrantekonologi. Nødvendig oppæring i våre løsninger/produkter og teknologier vil bli gitt.

Kvalifikasjoner vil være kunnskap innen ett eller flere av emner som prosess, kjemi, styring og automasjon. Fagarbeider, servicetekniker, teknisk fagskole eller ingeniørutdannelse vil være relevant bakgrunn. Søker må være serviceinnstilt i møte med kunder.

Erfaring kan kompensere for teoretisk utdannelse.

 

AkvaFresh kan tilby:

·        En spennende og interessant stilling i en bedrift i stor vekst

·        Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter 

·        Sosialt og uformelt arbeidsmiljø

·        Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold 

·        Tiltredelse snarlig

·        En del reising må påregnes

·        Kontorsted i Vanvikan og/eller i Trondheim

Om arbeidsgiveren

AkvaFresh leverer membranfilteringsanlegg for fjerning av patogener (UF) og avsalting (NF/ RO). Vårt markedsområde er inntaksvann til landbaserte anlegg og behandlingsvann til ektoparasittbehandling. Vi tilbyr brukervennlige anlegg med høy grad av automasjon, og tilby våre kunder "det lille ekstra" i form av god støtte til drift.

Selskapet er i vekst og utvikling – vi har flere nye prosjekter på gang i samarbeid med ledende oppdrettsselskap i Norge og utlandet. Vi er også involvert i flere FoU prosjekt med Sintef og andre forskningsinstitusjoner.

 

Søk på stilling i e-mail til Anders Vinje, eller via søknadsskjemaet til FINN.

Siste nytt

29. jul 2021
Aqua Nor
Vi er tilstede under årets Aqua Nor. Kom å hils på oss på stand F-542.
Les hele artikkelen
8. jul 2021
Ledig stilling : Driftsoperatør kontrollrom
Ledig nyopprettet stilling som Driftsoperatør. Vi bistår i dag kunder med overvåkning og drift av anlegg, og skal profesjonalisere denne tjenesten ytterligere gjennom en ny-opprettet Driftssentral.
Les hele artikkelen
18. jun 2021
Hvordan fungerer nanofiltert sjøvann som inntaksvann i RAS-anlegg?
I prosjektet Membwell sammenligner vi vårt membranfiltrerte vann med vanlig brakkvann på postsmolt.
Les hele artikkelen