29. nov. 2018

Klar for en prat om vannkvaliteter og membraner?

Møt oss på TEKMAR 4.–5. desember.

4.–5. desember går TEKMAR av stabelen i Trondheim for 16. året på rad. Vi i AkvaFresh er selvfølgelig med – og i år er vi også utstiller. Vi håper mange tar turen innom for en hyggelig prat om vannkvaliteter og membraner. Vi skreddersyr anlegg slik at oppdrettsnæringen kan være trygg på hvilket vann som blir benyttet.

TEKMAR er Norges ledende, innovasjonsrettede laksekonferanse. Årets tema er fiskevelferd 2.0. Fiskevelferden må fortsatt ta både et steg frem og et trinn opp for å komme på det nivået som er nødvendig. Laksenæringen må oppgraderes til Fiskevelferd 2.0. Det stiller vi oss bak! Våre vannkvaliteter er bra for fisken. Kom innom for en prat!

Les mer om TEKMAR

 

Ønsker du kontroll og kvalitet på vannet?

Ta kontakt med oss i AkvaFresh, så forteller vi mer om hva vi leverer.

Kontakt oss

Siste nytt

22. jan 2020
Anders Vinje skal ta AkvaFresh ut i det norske og europeiske markedet.
AkvaFresh leverer «magic water» i Irland som bekjemper lusa. Mulighetene for vekst er store. Fagfolkene er klare – og snart er forskningsrapportene det også. Gründer Per Kosberg har nettopp overgitt stafettpinnen til Anders Vinje. Per følger bedriften videre som gründer og seniorkonsulent.
Les hele artikkelen
11. des 2019
Ledig stilling: Serviceteknikere inn- og utland
AkvaFresh er i vekst og utvikling – vi har flere nye prosjekter på gang i samråd med ledende oppdrettsselskap i Norge og utlandet. Vi er også involvert i flere FoU-prosjekter i samråd med SINTEF og andre forskningsinstitusjoner.

På bakgrunn av dette ønsker vi nå å knytte til oss flere dyktige og selvstendige serviceteknikere (prosessoperatører).
Les hele artikkelen
3. sep 2019
Globalt forskningsprosjekt for bedre gjellehelse og fiskevelferd
Gjellehelse er et stort tema for lakseoppdrett. Riktig vannkvalitet kan også bidra til å redusere luseproblemer, viser ny forskning som vi i AkvaFresh er en del av.
Les hele artikkelen